LOTUS F1 TEAM, 27.01.2013

Nico Prost K&V


Kuinka hyvältä tuntuu jatkaa töitä Lotus F1 -tiimin kanssa?
On todella kunnia jatkaa töitä tiimin kanssa, koska se tarkoittaa minun tehneen hyvää työtä - viime vuonna erityisesti. 2012 oli mielenkiintoinen, kun aloimme tehdä kunnon testejä R30:llä, näytösrenkailla. Sen jälkeen olen tehnyt töitä tiimin kanssa simulaattorilla ja teknisissä ohjelmissa sekä ajanut Abu Dhabin testin 2012, mikä oli upeaa.

Teit hyvää työtä nuorten kuljettajien testissä ensimmäisenä päivänä viime vuonna; kun tarkastelet sitä jälkikäteen, kuinka merkittävää ja tärkeää uskot sen yhden testin olleen?
Testi oli hyvin tärkeä; tietysti kun ihmiset luottavat sinuun ja antavat sinulle mahdollisuuden, niin haluavat tehdä tulosta, ja uskoisin, että meillä oli hyvin haastava ohjelma. Se oli myös ensimmäinen kertani Abu Dhabissa ja Yas Marinan radalla, joten minulla oli paljon opittavaa aika lyhyessä ajassa! Tämänkaltaisessa testissä ainoastaan tiimi voi ymmärtää, kuinka hyvin suoriudut. Yksikään tiimi ei aja samoilla renkailla, tai samoilla bensiinimäärillä, eikä tiedetä, minkälaista testiä eri tiimit tekevät. Joten jos Lotus F1 Team oli tyytyväinen minun suoritukseeni, niin sitten se on tärkein asia minulle, ja niin ansaitsen nykyisen asemani, mikä osoittaa sen testin merkittävyyden.

Mitä mieltä olet tiimistä? Miltä tiimin kasvaminen on näyttänyt, ja minkälaisen fiilingin saat Enstonesta?
Kuvailisin Enstonen olevan isoa perhettä, kun ihmiset puhuvat F1:stä, se on aina kuin meri haita kuhisemassa, mutta tässä tiimissä jokainen tapaamani on niin mukava. Ihmiset ovat ystävällisiä he haluavat voittaa, he haluavat tehdä töitä, ja täällä on erittäin hyvä ilmapiiri. Joka kerta tullessani tänne, jos sitten sovitetaan penkkiä, tai tullaan harjoittelemaan urheilukeskukseen, se tuntuu aina miellyttävältä, ja mielestäni se on yksi tämän tiimin vahvuuksista. Minulle vain olo Formula 1:ssä on jo aika suuri saavutus, mutta on fantastista kuulua yhteen parhaista tiimeistä ja uskon Lotus F1 -tiimin olevan todella yksi parhaista, ja altavastaaja, joka pelottaa kaikkia!Nicolas Prost Interviews

Nicolas Prost-Infopage

Nicolas Prost Mainpage

prostfan.com

prostfan.com © by Oskar Schuler, Switzerland